Basiszorgpad

Tijdens het overleg kijken de verloskundige en gynaecoloog samen nog een keer naar welke zorg het beste is voor jou en je baby. Op basis daarvan krijg jij als aanstaande moeder je eigen Zorgpad precies op maat gemaakt voor jouw situatie.

Bij de verloskundige als het kan, bij de gynaecoloog als dat nodig is. Voorop staat dat keuzes altijd samen met jou gemaakt worden. Gynaecologen en verloskundigen maken optimaal gebruik van elkaars expertise, zowel tijdens de zwangerschapsbegeleiding als de bevalling. Hierdoor ben jij verzekerd van de beste zorg voor jou en je baby.

Mind2Care

Aan het begin van je zwangerschap vragen we je de vragenlijst van Mind2Care in te vullen. Deze vragenlijst is bedoeld om vroeg in je zwangerschap te achterhalen of er behoefte is aan extra ondersteuning. Tijdens de intake worden de resultaten met je besproken. Afhankelijk van de resultaten kan er een advies worden gegeven over de begeleiding en behandeling tijdens de zwangerschap. Zo kan er eerder worden gesignaleerd of er behoefte is aan extra ondersteuning.

Mocht je meer informatie willen over Mind2Care, kijk dan vooral even op deze site.